ŠKODA na Zagreb Auto Showu 2016.

2016-04-05

2015.  je  bila uspješna godina za marku ŠKODA, kako globalno tako i na hrvatskom tržištu. 120 godina duga Škodina tradicija rezultirala je po drugi put s više od jednog milijuna proizvedenih vozila.

U Hrvatskoj je ŠKODA zauzela visoko treće mjesto  sa 8,7% tržišnog udjela i tako je drugi put zaredom godinu završila kao jedna od tri najprodavanije marke u Hrvatskoj.

Rezultati ostvareni u 2015. godini pokazuju snagu marke ŠKODA i visok nivo prihvaćanja naših vozila. Najveća modelna paleta u povijesti kompanije sve više pokazuje svoju snagu.

U posljednje četiri godine nadopunili smo našu ponudu proizvoda i proširili se u nove segmente. Sa sedam serijskih modela i više od 40 njihovih izvedbi nudimo najatraktivniju i najširu  paletu vozila  ŠKODA svih vremena.

U 2015. smo napravili značajne korake u smjeru u kojem želimo nastaviti i u budućnosti. Lansiranjem novog ŠKODA Superba dali smo automobilskoj industriji osebujan pečat. Naša nova perjanica ne prestaje oduševljavati kupce diljem svijeta.

U 2016. će ŠKODA svoje putovanje nastaviti jednako dinamično.

ŠKODA velikim koracima grabi naprijed i želi se dodatno ojačati u sve važnijem SUV- segmentu.  Na sajmu u Ženevi predstavljen je koncept Vision S koji jasno pokazuje smjer kojim ŠKODA u budućnosti želi nastupiti s potpuno novim SUV dizajnom u tom segmentu.

Na dugo očekivanom Zagreb Auto Showu ŠKODA će se predstaviti s 13 atraktivnih modela. Od premijera po prvi put na hrvatskom tržištu predstavljamo najbržu Octaviju svih vremena -  Octaviju RS 230 - te Superb u posebnoj izvedbi Combi Sportine, koja će kupcima biti dostupna od ovog ljeta.

Uz to ćemo izložiti vozila Fabia Ambition Plus, Fabia Combi Ambition, Rapid Monte Carlo, Rapid Ambition, Yeti Fresh, Octavia Style, Octavia Combi Style, Octavia Scout, Superb Laurin&Klement, te dostavnu Fabiju Simply N1 Cargo.

A kao šećer na kraju će biti prikazan i dizajnerski koncept Fabia Combi R5 show car.