ŠKODA KODIAQ – svjetska premijera u slikama

2016-09-01
  • Novi veliki SUV iz Škode po prvi put je stao pod svjetla pozornice
  • Razotkrivanje pred 800 internacionalnih uzvanika u preuređenim prostorima bivše berlinske električne centrale (Kraftwerk Berlin)
  • Sa ŠKODA Kodiaqom marka započinje svoju široku SUV-ofenzivu

 

Mladá Boleslav/Berlin, 1. rujna 2016. - Svjetska premijera novog velikog SUV-a iz Škode: U preuređenoj bivšoj berlinskoj električnoj centrali (Kraftwerk Berlin) večeras se pod svjetlima pozornice u spektakularnoj predstavi pojavio novi ŠKODA KODIAQ.

Upečatljiva scenska predstava, sastavljena od filmova, glazbe i koreografije, nije oduševila samo 800 uzvanika koji su se našli na licu mjesta; tisuće gledatelja pratilo je svjetsku premijeru u direktnom prijenosu uživo na internetu. S dužinom od 4,70 metara, sa do sedam sjedala i najvećim prtljažnikom u svojoj klasi ŠKODA KODIAQ je prvi veliki SUV češkog proizvođača automobila. Najnoviji ŠKODA model u prodaju kreće od početka 2017. godine i to sa svim snažnim značajkama marke: karakterističnim dizajnom i izvanrednom ponudom prostora, s praktičnom inteligencijom i inovativnim tehnologijama, koje se inače mogu pronaći samo u višim klasama vozila.  ŠKODA KODIAQ označava početak široke Škodine SUV-ofenzive.