Pogled iza kulisa: Odlični rezultati ŠKODA Kodiaqa na testovima izdržljivosti

2016-09-16

 

  • Tijekom razvojne faze ŠKODA KODIAQ je prošao kroz ekstremne testne procedure

  • Opsežan testni program novog SUV-a iz Škode ekskluzivno na http://www.skoda-storyboard.com

  • ŠKODA Storyboard je središnja platforma za multiplikatore s informacijama za tisak, reportažama, portretima, filmovima, fotografijama i infografikama

 

Mladá Boleslav, 16. rujna 2016. - Ciča zima daleko na sjeveru, neumoljiva vrućina na jugu i ekstremni zahtjevi na testnim postrojenjima: Prije svoje dugo očekivane svjetske premijere ŠKODA KODIAQ je s odličnim rezultatima prošao zahtjevan program testiranja. Rezultat: Novi SUV češke tradicijske marke i u pogledu kvalitete i pouzdanosti postavlja mjerila u svom segmentu. Sad online platforma ŠKODA Storyboard omogućuje uvid u razvojnu fazu i opsežne testove, koje je tim na čelu s voditeljem projekta cijelog vozila Jiří Dytrych proveo sa ŠKODA Kodiaqom.

ŠKODA je prototipove i predserijske modele novog ŠKODA Kodiaqa podvrgnula intenzivnom testnom programu u raznim dijelovima svijeta, koji je obuhvaćao na primjer ekstremne klimatske uvjete te dugačke loše ceste. Rezultat pooštrenog razvojnog maratona: Novi SUV češke tradicijske marke ispunio je ambiciozne standarde kvalitete, koje moraju ispunjavati svi ŠKODA modeli.

Prije nego što započne serijska proizvodnja prototipovi prolaze razne testne scenarije - od virtualnog razvoja preko ispitnog postrojenja za klimatske uvjete s temperaturama od minus 40 do plus 90 stupnjeva Celzija, stvarne probne vožnje po suncu, kiši i snijegu sve do takozvanog Hydropuls-testnog postrojenja i funkcijskog testa.

Nova platforma ŠKODA Storyboard pratila je nastajanje ŠKODA Kodiaqa od prvih digitalnih prototipova sve do gotovog serijskog modela i po prvi put omogućuje pogled iza kulisa razvoja vozila. Nova platforma marke ŠKODA kombinira informacije i vijesti s emocionalnim pozadinskim izvještajima i pričama specifičnim za razne ciljne skupine. Ponuda objedinjuje kanale socijalnih medija kompanije i sadrži filmove, galerije fotografija, preuzimanja i poveznice na druge sadržaje. Sadržaji su prikazani u modernom i za korisnika ugodnom dizajnu. Zahvaljujući prilagodljivom web dizajnu stranica se može koristiti na svim krajnjim uređajima - od računala na radnom mjestu preko tableta sve do pametnog telefona. Svi sadržaji ŠKODA Storyboard-a su slobodni za daljnje korištenje u medijima. Platforma se tako istodobno obraća novinarima i tvorcima javnog mišljenja te kupcima i obožavateljima Škode.