ŠKODA KODIAQ slavi svoju sajamsku premijeru na Pariškom autosalonu 2016

2016-09-21
  • ŠKODA KODIAQ će se u Parizu po prvi put predstaviti široj javnosti
  • Novi veliki Škodin SUV osvaja svojim dizajnom punim karaktera, izvanrednom ponudom prostora, praktičnim inteligentnim rješenjima i inovativnim tehnologijama        
  • ŠKODA konferencija za medije: 29. rujna, 7.45 sati u paviljonu 4, izložbeno mjesto 215; prijenos uživo na www.skoda-storyboard.com

Mladá Boleslav, 21. rujna 2016. - ŠKODA se na Pariškom autosalonu 2016 predstavlja svojim novim, 'poput medvjeda jakim' novitetom. Tamo  će češki proizvođač automobila od 1. do 16. listopada prvi put široj javnosti predstaviti vozilo ŠKODA KODIAQ. S dužinom od 4,70 m, do sedam sjedala i najvećim prtljažnikom u svojoj klasi ŠKODA KODIAQ je prvi veliki SUV češkog proizvođača automobila.

Najnoviji ŠKODA model će se u prodaji pojaviti od veljače 2017. i to sa svim snažnim karakteristikama marke: s dizajnom punim karaktera i izvanrednom ponudom prostora, s praktičnim inteligentnim rješenjima i inovativnim tehnologijama, koje se inače mogu pronaći samo u višim klasama vozila.

Sa ŠKODA Kodiaqom češki proizvođač vozila svoju ponudu širi na sedam gama modela i više od 40 inačica. Istodobno je novi SUV-model znak za početak široke SUV-ofenzive. Sljedećih godina će ovaj proizvođač vozila u okviru svoje poslovne strategije 2025 novim modelima dalje jačati svoju poziciju u važnom i dinamično rastućem SVU-segmentu. Tako će ŠKODA još povećati atraktivnost svoje palete modela i za marku pridobiti nove skupine. A tu je ŠKODA KODIAQ sljedeći predvodnik. S ovim automobilom marka  dalje širi svoje planove da u najvišim segmentima ponudi najbolje pakete.

Prvi dan za medije potpuno će biti u znaku ŠKODA Kodiaqa. Sveukupno će  biti izloženo jedanaest različitih inačica modela. Kompletna gama modela će se moći doživjeti od drugog dana za medije na izložbenom prostoru Škode. Osim toga će posjetitelji moći vidjeti zanimljivosti o tematskim svjetovima Škode: biciklizmu, hokeju na ledu i mogućnostima povezivanja.  ŠKODA Design Lab "PRECIOSA" će usto prikazati  višestrane karakteristike novog ŠKODA dizajna.

Konferencija za medije ŠKODA održat će se 29. rujna u 7.45 sati u paviljonu 4 na ŠKODA izložbenom prostoru 215 i prenosit će se uživo na www.skoda-storyboard.com.