Autorska prava.

Sadržaj ove stranice je u vlasništvu tvrtke Porsche Croatia d.o.o.

Porsche Croatia d.o.o.
Generalni  uvoznik za marku ŠKODA
Zagrebačka 117
10410 Velika Gorica

Tel. 01/6269-111


E-Mail: skoda(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr

Tvrtka Porsche Croatia je upisana u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta (MBS): 080284872. Matični broj poslovnog subjekta: 1435396. (OIB): 56007827423.

Tvrtka kod koje se vode pravni računi: Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb Broj računa Porsche Croatia: 2484008-1100156754 Iznos temeljnog kapitala: 78.610.000,00 HRK, uplaćen u cijelosti.

Sve slike, tekstovi, cijene i drugi prikazi iz ovog proizvoda odgovaraju hrvatskom ŠKODA prodajnom programu u trenutku izrade te predstavljaju neobvezujuću informaciju. Pridržavamo pravo na kasnije izmjene. Porsche Croatia d.o.o. ne preuzima odgovornost za zablude. Pridržavamo pravo na izmjene konstrukcije, opreme i opsega isporuke te odstupanja u nijansama boje.
Sve navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i trošarinu.
Program i svi njegovi dijelovi poput podataka i slika zaštićeni su autorskim pravom. Svako korištenje izvan uskih granica Zakona o autorskom pravu bez odobrenja je zabranjeno i kažnjivo. To posebice vrijedi za umnožavanja, prijevode, mikrosnimanja i obradu u elektroničkim sustavima.
Upotreba slika dozvoljena je samo za osobne potrebe. Tvrtka ŠKODA AUTO a.s. je vlasnica velikog broja registriranih marki (zaštitni znakovi). Zaštićeni su posebice znakovi marke ŠKODA, Fabia, Octavia, Superb, Roomster, itd. Činjenica, da neki znak nije sadržan na ovom popisu i/ili nije označen kao marka (zaštitni znak) u nekom tekstu, ne može se interpretirati na način da dotični znak nije registrirana marka (zaštitni znak) i/ili da bi se dotični znak mogao koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja tvrtke ŠKODA AUTO a.s. odnosno Porsche Croatia d.o.o.