Simply Clever
Simply Clever
Simply Clever
Simply Clever

Simply Clever? Mora da je ŠKODA!

 

 

ŠKODA s modelom KODIAQ uvodi svoj koncept "Simply Clever" u segment SUV vozila.

SUV vozila dio su suvremene svakodnevice te moraju biti dorasla visokim zahtjevima svojih vlasnika. Stoga je ŠKODA KODIAQ prije svega jedno: svestran. Bez obzira je li riječ o putovanju s djecom, priključenoj prikolici, pohrani svakodnevnih predmeta ili povezivosti - KODIAQ će zahvaljujući svojim funkcionalnim i praktičnim rješenjima uvijek biti na vašoj strani.

Dovoljna je kratka kretnja nogom

ŠKODA KODIAQ ne nudi najviši stupanj udobnosti samo tijekom vožnje već i u brojnim drugim situacijama. Ako su vam ruke pune, po želji se električni poklopac prtljažnika otvara i zatvara sustavom komfornog otvaranja i zatvaranja jednim pokretom noge.

Sa senzorom u donjem području stražnjeg branika prepoznaje se kretnja nogom, a poklopac prtljažnika zatvara se ili otvara. Jednostavno prijeđite svojom nogom u blizini senzora kako biste sasvim jednostavno mogli provesti utovar ili istovar iz svog vozila.

Neka vaš život bude „Simply Clever“

Kamo ću sa svim ovim tričarijama?

U prednjem središnjem naslonu za ruke nalazi se prostrani pretinac za odlaganje u koji možete sigurno pohraniti svoje elektroničke uređaje. Također je integriran dvostruki držač za napitke.

Tolikooo mjesta

ŠKODA je poznata po izvrsnoj ponudi prostora u svim svojim modelima. KODIAQ po tome pitanju ne predstavlja nikakvu iznimku: drugi red sjedala može se pomaknuti unaprijed i unatrag za 18 cm, što uvelike povećava svestranost unutrašnjosti.

Mislimo na vas i kada lije kao iz kabla

U prednja vrata integriran je po jedan posebni pretinac s originalnim KODAQ kišobranom. Pretinci su konstruirani na način da odvode kišnicu iz vozila i stoga unutrašnjost drže suhom.

Zaštita na pragovima vrata - bez straha od ogrebotina

Nad rubove vrata automatski se polažu plastične zaštitne trake prilikom otvaranja bočnih vrata. KODIAQ na taj način ne štiti samo sebe od ogrebotina već i druga vozila. Savršeno rješenje za uska parkirna mjesta.

Jednostavno rukovanje - električna zakretna kuka za vuču

Kuka za vuču, kojom se može upravljati preko tipke u prtljažniku, može se sklopiti i otklopiti, zbog čega se nakon uporabe više ne mora demontirati. KODIAQ svladava vuču s opterećenjem od dojmljivih 2,5 tona.

Kada se mora brzo reagirati - električni osigurač za djecu

Jednim pritiskom na gumb učinit ćete putovanje još sigurnijim za svoju djecu. Osigurač za djecu onemogućit će otvaranje bočnih prozora ili vrata.

Pet ili sedam Oboje pod istim krovom

pet
sedam

Verzija s 5 sjedala

Kod verzije s 5 sjedala vozilo će ponuditi zapreminu prtljažnika od 720 litara; kod preklopljenih stražnjih sjedala zapremina se povećava na čak 2065 litara.

Verzija sa 7 sjedala

KODIAQ je prvo vozilo marke ŠKODA sa 7 sjedala. U ovoj će verziji zapremina prtljažnika iznositi 270 litara. Preklope li se leđni nasloni trećeg reda sjedala, na raspolaganju će stajati 630 litara.