Modeli

Prednosti električne mobilnosti

Zdrav okoliš

Električna mobilnost nesumnjivo donosi brojne prednosti za okoliš: s jedne smo strane manje ovisni o fosilnim gorivima, a s druge strane manje zagađujemo zrak dok putujemo. Ljudi koji žive u gradovima s velikom gustoćom električnih automobila profitiraju osim toga od znatno niže razine buke.

Prednosti električne mobilnosti

Punih baterija u budućnost

Rasprostranjena mreža stanica za punjenje s kratkim vremenom punjenja danas se doima nezamislivom, no ipak će postati stvarnost za nekoliko godina. Brojni vozači električnih automobila smatrat će i punjenje kod kuće komfornim rješenjem jer su im za to potrebni samo strujni priključak i uređaj za punjenje. Kućni sustav za punjenje košta primjerice koliko i panoramski krov. Spremni za budućnost!

Prednosti električne mobilnosti

Vožnja bez granica

Zbog zagađenosti zraka i klimatskih promjena brojni su gradovi već uveli zone zabrane prometovanja za konvencionalna vozila. Takvih će zona biti sve više u budućnosti. Međutim, to nije nikakav problem za električne automobile.

Prednosti električne mobilnosti

Državni poticaji

 Ovisno o dotičnim uvjetima u nekoj zemlji vlasnici elektrificiranih vozila imaju pravo na posebne povlastice ili poticaje kao što su financijski poticaji za kupnju, besplatno parkiranje u centrima gradova, besplatno korištenje javnih prometnih sredstava i još puno toga.

Prednosti električne mobilnosti

Manja potreba za održavanjem

 Elektrificirana vozila zahtijevaju znatno manje održavanje. Izrađeni su od manje dijelova podložnih eventualnom trošenju u odnosu na vozila s motorom na izgaranje.

Litij-ionske baterije mogu izdržati tisuće ciklusa punjenja i pražnjenja.

Prednosti električne mobilnosti

Plivanje sa strujom

Tema električne mobilnosti iz godine u godinu postaje sve popularnija. Vjerojatno ne postoji bolji trenutak od ovoga sada za razmišljanje o čišćoj i održivijoj budućnosti s električnom mobilnošću!

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu