Modeli

DIZAJN KOJI NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM

Legendarni dizajn DNA marke ŠKODA sveprisutan je u modelu VISION E. Oštre linije, istaknuti oblici i profinjeni detalji kombinirani s novim smjelim, uzbuđujućim detaljima koji odaju novi pristup u našoj emotivnoj filozofiji dizajna. VISION E istinsko je ponovno utjelovljenje dinamičnog jezika dizajna marke ŠKODA.

ČAROBNO I S LAKOĆOM

Interijer modela VISION E preplavljen je mističnim sjajem bezbrojnih profinjenih naglasaka koji odražavaju našu ljubav prema tradicionalnom češkom umijeću proizvodnje stakla. Pojedinačno rotirajuća sjedala iskazuju vam dobrodošlicu u prostrani novi svijet značajki i komfora simply clever.

BESKRAJNA ZABAVA

Uz opcije infotainment sustava modela VISION E nikada vam nije dosadno. Za svakog putnika tu je osobni dodirni zaslon s ugrađenim zvučnicima u svim naslonima za glavu. Integrirani pretinac phone box u svim vratima omogućuje induktivno punjenje kao i pristup smartphoneu putem dodirnog zaslona.

INOVATIVNO, POVEZANO, GENIJALNO

Električna mobilnost nesumnjivo donosi brojne prednosti za okoliš: s jedne smo strane manje ovisni o fosilnim gorivima, a s druge strane manje zagađujemo zrak dok putujemo. Ljudi koji žive u gradovima s velikom gustoćom električnih automobila profitiraju osim toga od znatno niže razine buke.

SUPERIORNE PERFORMANSE

Uz vrhunsku tehnologiju litij-ionske baterije model VISION E nudi zvjezdani doseg do 500 km sa samo jednim punjenjem. Dva elektromotora rade u tandemu za pogon sva četiri kotača čak i na najizazovnijim terenima. Uživajte u trenutačnom ubrzanju i nevjerojatnoj najvećoj brzini od 180 km/h.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu