Modeli

DIZAJN EKSTERIJERA

VISION iV nudi jasni pregled modela buduće ponude električnih vozila marke ŠKODA koja će sva imati upečatljivu horizontalnu svjetleću traku duž prednje strane. Ta svjetleća traka prolazi kroz rešetku hladnjaka i proteže se cijelom širinom vozila povezujući matrix LED glavna svjetla. Namjerni minimalistički dizajn modela VISION iV naglašava kako se električnim vozilima može s lakoćom upravljati u svakodnevnom životu.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI

Raspored instrumentne ploče i središnje konzole na više razina kao i naizgled lebdeći zaslon dodaju novu dimenziju interijeru odajući dojam izrazite prostranosti i prozračnosti. Najniža razina nudi puno prostora za odlaganje između vozačeva i suvozačeva sjedala. Iznad toga nalazi se pokretna i lako dostupna središnja konzola. Time se osigurava prostor za upravljačke uređaje i dva mobilna telefona koja je moguće bežično integrirati u infotainement i operacijski sustav te induktivno puniti.

SIGURNOST

Model ŠKODA VISION iV koristi se inovativnom tehnologijom za poboljšanje sigurnosti i komfora putnika. Opremljen različitim laserskim skenerima, radarskim senzorima i kamerama omogućuje vam savršenu navigaciju u okolini i odgovarajuću reakciju. Također, značajke povezivosti omogućuju izravnu komunikaciju s drugim sudionicima u prometu i vozilima kao i s infrastrukturom. U određenim situacijama to znači da model ŠKODA VISION iV može voziti samostalno ili se sam parkirati.

BATERIJA

Sva naša ŠKODA električna vozila bit će opremljena baterijskom tehnologijom s najvećom mogućom gustoćom energije, razvijena uz sigurnost kao prioritet. Naš sustav upravljanja baterijom osigurava optimalne performanse uz tisuće ciklusa punjenja. Maksimalan doseg vozila je 500 km u WLTP ciklusu, a litij-ionska se baterija može napuniti do 80 % za samo 30 minuta.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu