Modeli

Nevjerojatan doseg

Kako bi vas obitelj iV pouzdano služila na svim cestama, svi modeli imaju dovoljan doseg za pokrivanje svog područja specijalizacije. Malo urbano vozilo CITIGOe iV, dizajnirano za krivudanje po uskim gradskim ulicama nudi doseg do 260 km. Novo električno SUV vozilo ENYAQ iV nudit će doseg do 510 im. Naša perjanica model SUPERB iV s plug-in hibridnim pogonom za gradske i duge rute, s druge strane, nudit će kombinirani doseg do 930 km.

Okretnost i dinamičnost

Električna vozila izmamit će vam osmjeh na lice ne samo zbog izostanka emisija, nego i zbog toga što visoki okretni moment znači da vozilo iz mirovanja kreće brzinom metka. To je moguće zbog toga što elektromotor isporučuje 100 % okretnog momenta od 0 o/m. Što je rezultat toga? Izvanredna dinamika i užitak u vožnji, svaki put.

Ekološki prihvatljiv rad

Svojim radom električno vozilo proizvodi puno manje emisija CO2 i drugih plinova. Model SUPERB iV s izlaznom snagom sustava od 160 kW primjerice proizvodi manje od 33 g emisija CO2 po kilometru. Štoviše, u trenutku rada električna vozila ne proizvode nikakve emisije jer ne proizvode nikakve ispušne plinove

Praktično održavanje

Za razliku od uobičajenih vozila, električna vozila poput modela CITIGOe iV i ENYAQ iV uopće nemaju jedan on najsloženijih i, u smislu održavanja, najzahtjevnijih dijelova, a to je motor s unutarnjim izgaranjem. Ne postoji ni kompleksan mjenjač sa stupnjevima prijenosa ni drugi dijelovi koji zahtijevaju redovito održavanje. Umjesto toga, ona upotrebljavaju mjenjače s jednim stupnjem prijenosa bez potrebe za održavanjem. Ukupno gledajući, kada je u pitanju održavanje, električna su vozila puno manje zahtjevna.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu