Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

23.09.2019

NCAP: 5 zvjezdica za ŠKODA KAMIQ

KAMIQ je postigao najvišu ocjenu od pet zvjezdica na testu neovisnog Europskog programa za ocjenu sigurnosti novih automobila (eng. European New Car Assessment Programme, Euro NCAP). Time se naš prvi crossover ubraja u najsigurnija vozila u svojoj klasi:

najmlađi pridošlica u paleti modela marke ŠKODA iznenadio je ispitivače prije svega u pogledu sigurnosti odraslih putnika i zaštite biciklista. Gradski SUV prikupio je 96 posto od maksimalnog broja bodova za zaštitu odraslih putnika u unutrašnjosti te se zahvaljujući toj vrijednosti ubraja među najbolje u povijesti Euro NCAP-a. Što se tiče zaštite biciklista, KAMIQ je postigao puni broj bodova prvenstveno zahvaljujući serijskom sustavu Front Assist uključujući sustav prepoznavanja pješaka i City potporu kočenja u nuždi te zaštiti biciklista.