Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

13.02.2020

Vaš odgovor na gradsku vožnju. Fabia. Već od 32.400kn godišnje.

Gradska vožnja nije visoko na listi vaših omiljenih dnevnih aktivnosti?

"Skoknuti na kavu do grada" nije izraz u vašem svakodnevnom žargonu? Vi ste vizualan tip, a sve što vidite u takvom konceptu je gradska džungla i ona mjesta na koja se nemoguće uparkirati.

Razumijemo vas.

I nudimo vam odličan odgovor.

Zove se ŠKODA FABIA.

Jednom kad ju isprobate, izraz gradska vožnja stvorit će za vas jednu sasvim novu, privlačnu i zabavnu sliku. A svidjet će vam se i odlična ponuda koju smo za vas izdvojili. Funkcionalna, dinamična i domišljata, ŠKODA FABIA u svakom pogledu opravdava status ikone i obožavanog gradskog automobila, a sada može biti vaša već od 32.400 kuna godišnje u tri rate i to uz financiranje putem Porsche leasinga, bez kamata, bez troškova obrade i uz doživotno mobilno jamstvo.

Prvu ratu plaćate prije preuzimanja vozila, a preostale dvije u sljedeće dvije godine.

Jednom kad odaberete ŠKODU, odabrali ste bezbrižan užitak u svakom kilometru puta. Mi vjerujemo u svoje automobile i stojimo iza njihove besprijekorne kvalitete. Stoga je tu i ŠKODA jamstvo u trajanju od 5 godina.

Prodajni savjetnici iz mreže naših ovlaštenih partnera s veseljem će odgovoriti na sva vaša pitanja te za vas izraditi konkretnu ponudu. Odaberite svog ŠKODA partnera i kontaktirajte ga odmah!

* Informativna ponuda Porsche leasing d.o.o. u tarifi 3/3 ŠKODA 01/2017. za financiranje u valuti EUR (obračunato po prodajnom tečaju RBA za devize na dan 03.02.2020.) putem financijskog leasinga s trajanjem ugovora od 24 mj., otkupnim ratama od: 1.124 kn, s kamatom i troškom obrade od 0%; cijena vozila ŠKODA FABIA Simply: 98.793,69 kn, učešće: 32.927,91 kn, godišnja rata: 32.371,18 kn, ukupna naknada za leasing: 98.793,69 kn. Ova tarife se ne može kombinirati s drugim tarifama Porsche leasinga. Vrijedi samo za vozila sa skladišta. Slike automobila su simbolične. Kombinirana potrošnja goriva i kombinirana vrijednost specifične emisije CO2 za model FABIA Simply 1.0 TSI 70 kW/ 95 KS: 4,5-4,8 l/100 km; 103-109 g/km. Vrijednosti potrošnje i emisije CO2 odnose se na serijski model bez dodatne opreme. Slike su simbolične.