Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli
29.05.2020

Dvije u jednoj: ŠKODA Connect – sve važne informacije u jednoj aplikaciji

 

  • Ažurirana aplikacija za smartphone ŠKODA Connect nudi još jednostavnije rukovanje i još veću razinu komfora rukovanja
  • Bežično umreženje s vozilom nakon jednokratne prijave
  • Centralna dostupnost udaljenog pristupa vozilu preko online usluga i izravne komunikacije s vozilom putem sučelja SmartLink+
  • Jedinstveno korisničko iskustvo na svim mobilnim uređajima te na računalu i zaslonu vozila

Mladá Boleslav, 29. svibnja 2020. - Češki proizvođač automobila spaja funkcije aplikacija ŠKODA Connect i ŠKODA OneApp u ažuriranu aplikaciju ŠKODA Connect. K tomu ŠKODA poboljšava aplikaciju dodatnim značajkama te osigurava još jednostavniji daljinski pristup i izravnu komunikaciju s vozilom u budućnosti. Još jedna prednost: korisničko iskustvo na krajnjim uređajima poput smartphonea i smartwatcha te središnjem zaslonu infotainment sustava ubuduće će biti jedinstveno.

Alain Favey, član uprave društva ŠKODA AUTO zadužen za prodaju i marketing, kaže: "Kontinuirano poboljšavamo korisničko iskustvo s našim digitalnim aplikacijama kao što su aplikacije za smartphone. S ažuriranom aplikacijom ŠKODA Connect na pregledan način spajamo funkcije naše prethodne aplikacije Connect i naše aplikacije ŠKODA OneApp. Time postajemo sve više "Simply Clever" te nudimo još jednostavnije rukovanje. Naš plan za budućnost predviđa jedinstven i lako razumljiv pristup svim kanalima marke ŠKODA poput web-stranice, aplikacija itd. U tome smo potpuno dosljedni."

 

Do sada su vlasnici modela marke ŠKODA imali mogućnost pristupa informacijama o svom vozilu preko dviju različitih aplikacija. Pomoću aplikacije ŠKODA Connect mogli su primjerice online na daljinu zaključati i otključati vrata ili zatražiti prikaz aktualnog položaja parkiranja vozila. K tomu su imali mogućnost aktivirati primjerice žmigavce i sirenu kako bi brzo pronašli vozilo na velikom parkiralištu. Prethodna je aplikacija također nudila sve mogućnosti za uključivanje grijanja vozila u mirovanju i dogovaranje termina servisa sa servisnom radionicom. Jedini je uvjet bila aktivacija usluga ŠKODA Connect.

Za upotrebu aplikacije ŠKODA OneApp bile su potrebne tehnologija SmartLink+ u vozilu i izravna veza sa smartphoneom. Aplikacija je putem tehnologije MirrorLink ili Apple CarPlay pružala pristup podacima o vozilu koji su se potom u stvarnom vremenu prikazivali na zaslonu vozila upotrebom različitih izvedbi dizajna zaslona i razigranih elemenata. Na sličan su način obje aplikacije omogućavale pristup podacima o vožnji u stvarnom vremenu odnosno dnevniku ili su nudile pregled plana putovanja i aktualnog statusa vozila.

Ažurirana aplikacija ŠKODA Connect sada spaja funkcije obiju aplikacija. Ona omogućuje sveobuhvatan pristup svim uslugama i umreženje s vozilom nakon jednokratne prijave. "Spajanjem aplikacija jačamo naš sustav različitih aplikacija s ciljem da našim kupcima omogućimo jednostavno, udobno i optimalno iskorištavanje digitalnih mogućnosti na brojnim krajnjim uređajima", kaže Andre Wehner, digitalni direktor društva ŠKODA AUTO.

Aktualizirana aplikacija ŠKODA Connect besplatno je dostupna za mobilne telefone s operativnim sustavima Android ili iOS u dotičnom App Storeu.