Modeli

2017-07-27

Još niste vozač ŠKODE?

ŠKODA VOZAČI SKLONI SU PRETJERIVANJU...

...kad su u pitanju sigurnost, udobnost, prostranost, detalji... Zapravo, pretjeruju u svemu ;-). I to s razlogom, jer smo se pri kreiranju ŠKODA modela vodili jasnom idejom - stvoriti vrhunski opremljene i prostrane automobile besprijekorne izrade i performansi koji se nameću kao logičan izbor kad birate najbolje za sebe.

KAD JE U PITANJU SIGURNOST, aktivna sigurnost vozača nam je uvijek na prvom mjestu. Uz brojne zračne jastuke, snažnu konstrukciju vozila, stabilnost i performanse ŠKODA modela osigurani su mnogobrojnim inovativnim elektroničkim sustavima potpore koji vam omogućuju brzu reakciju na sve prepreke koje se mogu pojaviti na cesti. Zato svi ŠKODA modeli imaju maksimalan broj zvjezdica za sigurnost na EuroNCAP testovima.

KAD JE U PITANJU UDOBNOST, svi ŠKODA modeli opremljeni su samo kvalitetnim i ugodnim materijalima te anatomski prilagođenim sjedalima zbog kojih ćete se osjećati kao da se opuštate u omiljenom naslonjaču.

KAD JE U PITANJU PROSTRANOST, svi ŠKODA modeli opravdavaju ukazano povjerenje besprijekornom prostranošću unutrašnjosti kao i popularno velikim prtljažnikom.

KAD SU U PITANJU DETALJI, pregršt detalja poput posebnog pretinca za kišobran, pretinca za naočale, hlađenog pretinca za odlaganje, držača za parkirne karte, pretinca za prsluk, preklopivih naslona za piće... dokazuju da smo mislili na vaše potrebe dok smo stvarali ŠKODA modele.

 

I sami ste skloni pretjerivanju, a još niste ŠKODA vozač? 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) koji nam pomažu da vam pružimo bolje korisničko iskustvo.
Prihvati i nastavi