Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

07.06.2018

Posebna ponuda: Octavia Edition 1.6 TDI za samo 143.950 kn + 1€/mj.

U suradnji s Porsche Leasingom, predstavljamo vam ovu odličnu ponudu i posebno izdanje našeg apsolutnog bestselera. OCTAVIA EDITION dolazi potpuno opremljena te su u serijsku opremu uključeni i:

  • CLIMATRONIC - DVOZONSKI KLIMA-UREĐAJ
  • LAKOMETALNI NAPLATCI ILIAS 6,5J X 16" S GUMAMA 205/55 R16
  • ELEKTRIČNI PODIZAČI PREDNJIH I STRAŽNJIH STAKALA S OSIGURANJEM ZA DJECU
  • LED STRAŽNJA SVJETLA
  • METALIK BOJA

I to sve za samo 143.950 KN, uz servis za 1 €/mj. do prijeđenih 105.000 km.

Ukoliko još niste, uvjerite se sami zašto je ŠKODA OCTAVIA najprodavaniji model u Hrvatskoj u 2017. i 2018. godini!

 

*TARIFA Škoda Top Bonus 07/2017. - informativna ponuda za financiranje putem Porsche leasing d.o.o. uključuje financijski bonus na nabavnu vrijednost novih vozila marke ŠKODA s PDV-om u iznosu od 10.000 kn za model OCTAVIA Edition 1.6 TDI i redovne servise vozila propisane od strane proizvođača u visini 1 €/mj. Redovna cijena vozila: 153.910,21 kn. U slučaju prijevremenog prestanka ugovora o leasingu (raskidom/prijevremena otplata), a zbog nedostizanja min. trajanja ugovora od 60 mj., Porsche leasing d.o.o. ima pravo obračunati i naplatiti primatelju leasinga razmjeran dio naknade štete u visini bonusa, i to ovisno o ostvarenom trajanju ugovora o leasingu. Plaćanje u HRK prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za velike kupce, taxi, rent a car i auto škole. Detalji i popis ovlaštenih servisnih radionica dostupni su na www.porscheleasing.com.hr. Kombinirana potrošnja goriva i kombinirana vrijednost specifične emisije CO2 za model OCTAVIA Edition 1.6 TDI 85 kW/115 KS: 4,1 l/100 km; 108 g/km. Vrijednosti potrošnje i emisije CO2 odnose se na serijski model bez dodatne opreme.