Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Modeli

Nije lako pročitati tekst ispisan naopako. Ali je zato lako prepoznati odličnu ponudu.
17.09.2018

ŠKODA KAROQ Edition 1.6 TDI, potpuno opremljen za samo 153.000 kn + servis za 1 EUR/mj.*

KAKO GOD OKRENETE OVO JE ODLIČNA PONUDA!

 

Otkrijte novi pogled na vožnju uz ŠKODA KAROQ EDITION za financiranje preko Porsche leasinga za samo 153.000 kuna, uz servis za 1 euro mjesečno.

KAROQ EDITION 1.6 TDI dolazi potpuno opremljen, a iz serijske opreme posebno izdvajamo:

  • "FRONT ASSIST" - radarski nadzor prostora ispred vozila, automatsko kočenje
  • "LIGHT ASSIST" - automatska kontrola i COMING HOME funkcija svjetala
  • Automatski klima-uređaj "CLIMATRONIC" s 2 zone regulacije
  • Električni podizači prednjih i stražnjih stakala s osiguranjem za djecu
  • Električno namjestiva i grijana vanjska zrcala
  • Lakometalni naplatci RATIKON 17" s gumama 225/55 R17
  • Mali kožni paket (trokrako kolo upravljača presvučeno kožom)

* TARIFA Škoda Top Bonus 01/2018. - informativna ponuda za financiranje putem Porsche leasing d.o.o. uključuje financijski bonus na nabavnu vrijednost novih vozila marke ŠKODA s PDV-om u iznosu od 8.000 kn za model KAROQ Edition 1.6 TDI i redovne servise vozila propisane od strane proizvođača u visini 1 €/mj. do maksimalno 105.000 km. Redovna cijena vozila: 161.011,26 kn. U slučaju prijevremenog prestanka ugovora o leasingu (raskidom/prijevremena otplata), a zbog nedostizanja min. trajanja ugovora od 60 mj., Porsche leasing d.o.o. ima pravo obračunati i naplatiti primatelju leasinga razmjeran dio naknade štete u visini bonusa, i to ovisno o ostvarenom trajanju ugovora o leasingu. Plaćanje u HRK prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za velike kupce, taxi, rent a car i auto škole. Detalji i popis ovlaštenih servisnih radionica dostupni su na www.porscheleasing.com.hr. Kombinirana potrošnja goriva i kombinirana vrijednost specifične emisije CO2 za model KAROQ: 4,1 - 5,1 l/100 km; 118 g/km. Vrijednost potrošnje i emisije CO2 odnose se na serijski model bez dodatne opreme. Slika automobila je simbolična.