Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Modeli

14.01.2019

ŠKODA OCTAVIA - najprodavaniji automobil 2017., 2018., ...

ŠKODA OCTAVIA osvojila je hrvatska srca i ceste te već drugu godinu zaredom s razlogom nosi titulu najprodavanijeg automobila.

Ponosni smo, ali više od svega osjećamo veliku zahvalnost prema vama koji ste prepoznali OCTAVIJU (ali i druge naše automobile) te nam dali svoje povjerenje.

Kupovina automobila je velika i dugoročna odluka i u moru ponuda ponekad je teško odabrati onu najbolju za sebe. Zato nam je posebno drago što nam se kupci redovno javljaju izražavajući zadovoljstvo svojim odabirom. Kontinuirano se trudimo razumjeti što vam je kod automobila važno, otkriti kako vam svakodnevni život učiniti jednostavnijim i boljim te vam omogućiti da istinski uživate u svakom kilometru vožnje. Hvala vam što to prepoznajete. Vaše zadovoljstvo pokazuje da u tome uspijevamo i daje nam osjećaj odgovornosti da nastavimo istim putem i da se kao i do sada svakog dana trudimo biti još bolji u onom što radimo.

 

Ako još niste prepoznali ovaj odličan automobil otkrijte ga ovdje.

Kombinirana potrošnja goriva i kombinirana vrijednost specifične emisije CO2 za model OCTAVIA:  3,9 - 6,9 l/100 km; 103 - 156 g/km. Vrijednosti potrošnje i emisije CO2 odnose se na serijski model bez dodatne opreme.