Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

14.01.2019

ŠKODA OCTAVIA - najprodavaniji automobil 2017., 2018., ...

ŠKODA OCTAVIA osvojila je hrvatska srca i ceste te već drugu godinu zaredom s razlogom nosi titulu najprodavanijeg automobila.

Ponosni smo, ali više od svega osjećamo veliku zahvalnost prema vama koji ste prepoznali OCTAVIJU (ali i druge naše automobile) te nam dali svoje povjerenje.

Kupovina automobila je velika i dugoročna odluka i u moru ponuda ponekad je teško odabrati onu najbolju za sebe. Zato nam je posebno drago što nam se kupci redovno javljaju izražavajući zadovoljstvo svojim odabirom. Kontinuirano se trudimo razumjeti što vam je kod automobila važno, otkriti kako vam svakodnevni život učiniti jednostavnijim i boljim te vam omogućiti da istinski uživate u svakom kilometru vožnje. Hvala vam što to prepoznajete. Vaše zadovoljstvo pokazuje da u tome uspijevamo i daje nam osjećaj odgovornosti da nastavimo istim putem i da se kao i do sada svakog dana trudimo biti još bolji u onom što radimo.

 

Ako još niste prepoznali ovaj odličan automobil otkrijte ga ovdje.

Kombinirana potrošnja goriva i kombinirana vrijednost specifične emisije CO2 za model OCTAVIA:  3,9 - 6,9 l/100 km; 103 - 156 g/km. Vrijednosti potrošnje i emisije CO2 odnose se na serijski model bez dodatne opreme.