Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Modeli

16.01.2019

Svjetska premijera novog crossovera: ŠKODA proširuje svoju SUV obitelj

  • Potpuno novi crossover model kombinira prednosti SUV-a s agilnošću kompaktnog vozila
  • Kombinacija najsuvremenijih sustava potpore te redizajna i brojnih Simply Clever značajki
  • Svjetska premijera novog ŠKODA modela u ožujku 2019. godine na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi

Mladá Boleslav, 16. siječnja 2019. - SUV ofenziva marke ŠKODA neprestano napreduje. Novim crossover modelom češka marka predstavlja još jedan novi model koji će povećati ponudu SUV vozila, uz uspješne modele KODIAQ i KAROQ. ŠKODA je objavila najavnu sliku koja otkriva siluetu vozila i koja pruža prvi uvid u izgled budućeg crossover

modela, koji će svoju svjetsku premijeru imati na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi (5. - 17. ožujka). Slika daje prvi uvid u izgled prednjeg dijela vozila te prikazuje karakterističan novi dizajn LED glavnih svjetala s odvojenim svjetlima za dnevnu vožnju na vrhu i integriranim dinamičnim žmigavcima.

Novi ŠKODA model pruža najbolje iz obaju svjetova. On kombinira prednosti SUV vozila kao što su povišen položaj sjedenja, bolja preglednost, komforniji ulazak u vozilo i izlazak iz vozila i veći razmak od tla s agilnošću i rukovanjem kompaktnog vozila. To ovaj gradski crossover model marke ŠKODA čini idealnim kako za gradsku tako i za izvangradsku vožnju. Na temelju modularne poprečne platforme (MQB) Volkswagen koncerna ŠKODA model uz prostranu unutrašnjost pruža nove sustave potpore kao i brojne Simply Clever značajke koje su glavno obilježje marke.