Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Modeli

06.02.2019

#obožavogradskogužvitis

#obožavogradskogužvitis ili obožavanje gradske gužve ozbiljan je zdravstveni problem, a procjenjuje se da od njega boluje čak 0,000% stanovništva. ;-)

Jednako zahvaća sve populacije, neovisno o dobi, spolu ili stupnju obrazovanja.

Čak niti vozači omiljenog gradskog automobila - ŠKODA FABIJE nisu izloženi riziku od #obožavogradskogužvitisa. Opustite se, nikad nećete biti ludi za gužvom.

Ipak, ŠKODA FABIA, kompaktna i okretna, spretno se probija kroz gradske gužve i super je udobna pa bi se lako moglo dogoditi da zavolite vožnju pa i onu gradsku jutarnju. Upozoravamo da se u velikom broju slučajeva može dogoditi da čak zavolite i parkiranje. Prema relevantnim dostupnim informacijama, rizik od toga da zavolite gradsku vožnju uz FABIJU raste do čak 100%.

Ovom riziku posebno su izložene osobe koje posjete ovlaštenog ŠKODA trgovca, negdje ugledaju ili samo jednom isprobaju FABIJU. A sada ju je i vrlo jednostavno kupiti.

Spremni?

Potpuno opremljena ŠKODA FABIA SIMPLY može biti vaša za samo 85.000 kn uz financiranje putem Porsche leasinga.

Tu su i servis za 1 euro mjesečno do 105.000 prijeđenih km kao i doživotno mobilno jamstvo.

Paket opreme uključuje:

  • "SUNSET" - dodatno zatamnjenje stražnjih stakala vozila
  • osvijetljeni pretinac za rukavice
  • električno podesiva i grijana vanjska zrcala
  • kromiranu prednju rešetku hladnjaka
  • putno računalo
  • ... i još puno "sitnica" zbog kojih ćete zavoljeti gradsku vožnju zauvijek.

*TARIFA Škoda Top Bonus 07/2017. - informativna ponuda za financiranje putem Porsche leasing d.o.o. uključuje financijski bonus na nabavnu vrijednost novih vozila marke ŠKODA s PDV-om u iznosu od 5.000 kn za model FABIA i redovne servise vozila propisane od strane proizvođača u visini 1 €/mj. do maksimalno 105.000 km. Redovna cijena vozila (Fabia Simply 55kW): 90.014,75 kn. U slučaju prijevremenog prestanka ugovora o leasingu (raskidom/prijevremena otplata), a zbog nedostizanja min. trajanja ugovora od 60 mj., Porsche leasing d.o.o. ima pravo obračunati i naplatiti primatelju leasinga razmjeran dio naknade štete u visini bonusa, i to ovisno o ostvarenom trajanju ugovora o leasingu. Plaćanje u HRK prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za velike kupce, taxi, rent a car i auto škole. Detalji i popis ovlaštenih servisnih radionica dostupni su na www.porscheleasing.com.hr. Kombinirana potrošnja goriva i kombinirana vrijednost specifične emisije CO2 za modele FABIA: 4,6-4,9 l/100 km; 106-111 g/km i za modele FABIA Combi: 4,6-4,9 l/100 km; 105-111 g/km. Vrijednosti potrošnje i emisije CO2 odnose se na serijski model bez dodatne opreme. Ponuda vrijedi samo za vozila sa lagera. Slika automobila je simbolična.