Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

06.02.2019

#obožavogradskogužvitis

#obožavogradskogužvitis ili obožavanje gradske gužve ozbiljan je zdravstveni problem, a procjenjuje se da od njega boluje čak 0,000% stanovništva. ;-)

Jednako zahvaća sve populacije, neovisno o dobi, spolu ili stupnju obrazovanja.

Čak niti vozači omiljenog gradskog automobila - ŠKODA FABIJE nisu izloženi riziku od #obožavogradskogužvitisa. Opustite se, nikad nećete biti ludi za gužvom.

Ipak, ŠKODA FABIA, kompaktna i okretna, spretno se probija kroz gradske gužve i super je udobna pa bi se lako moglo dogoditi da zavolite vožnju pa i onu gradsku jutarnju. Upozoravamo da se u velikom broju slučajeva može dogoditi da čak zavolite i parkiranje. Prema relevantnim dostupnim informacijama, rizik od toga da zavolite gradsku vožnju uz FABIJU raste do čak 100%.

Ovom riziku posebno su izložene osobe koje posjete ovlaštenog ŠKODA trgovca, negdje ugledaju ili samo jednom isprobaju FABIJU. A sada ju je i vrlo jednostavno kupiti.

Spremni?

Potpuno opremljena ŠKODA FABIA SIMPLY može biti vaša za samo 85.000 kn uz financiranje putem Porsche leasinga.

Tu su i servis za 1 euro mjesečno do 105.000 prijeđenih km kao i doživotno mobilno jamstvo.

Paket opreme uključuje:

  • "SUNSET" - dodatno zatamnjenje stražnjih stakala vozila
  • osvijetljeni pretinac za rukavice
  • električno podesiva i grijana vanjska zrcala
  • kromiranu prednju rešetku hladnjaka
  • putno računalo
  • ... i još puno "sitnica" zbog kojih ćete zavoljeti gradsku vožnju zauvijek.

*TARIFA Škoda Top Bonus 07/2017. - informativna ponuda za financiranje putem Porsche leasing d.o.o. uključuje financijski bonus na nabavnu vrijednost novih vozila marke ŠKODA s PDV-om u iznosu od 5.000 kn za model FABIA i redovne servise vozila propisane od strane proizvođača u visini 1 €/mj. do maksimalno 105.000 km. Redovna cijena vozila (Fabia Simply 55kW): 90.014,75 kn. U slučaju prijevremenog prestanka ugovora o leasingu (raskidom/prijevremena otplata), a zbog nedostizanja min. trajanja ugovora od 60 mj., Porsche leasing d.o.o. ima pravo obračunati i naplatiti primatelju leasinga razmjeran dio naknade štete u visini bonusa, i to ovisno o ostvarenom trajanju ugovora o leasingu. Plaćanje u HRK prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za velike kupce, taxi, rent a car i auto škole. Detalji i popis ovlaštenih servisnih radionica dostupni su na www.porscheleasing.com.hr. Kombinirana potrošnja goriva i kombinirana vrijednost specifične emisije CO2 za modele FABIA: 4,6-4,9 l/100 km; 106-111 g/km i za modele FABIA Combi: 4,6-4,9 l/100 km; 105-111 g/km. Vrijednosti potrošnje i emisije CO2 odnose se na serijski model bez dodatne opreme. Ponuda vrijedi samo za vozila sa lagera. Slika automobila je simbolična.