Modeli
Path 2@2x

04.03.2021

I užitak u vožnji i uštede

Unesite nove boje u život. Birajte. Crvenu, plavu... može i sivu. Samo neka svakodnevica ne bude siva. A ŠKODA SCALA pobrinut će se za to.

Naizgled gradska šminkerica koja drži do dojma, kad jednom sjednete za njen volan, otkrit će vam da ozbiljno drži do vas.

 

 

Odvest će vas gdje god poželite ići. A pritom vam pružiti sigurnost, udobnost i prostranost na razini koja nije uobičajena u segmentu kompaktnih hatchback vozila. Kako bi svako vaše putovanje bilo opušteno, tu su vrhunske tehnologije i napredni sustavi potpore.

 

 

ŠKODA SCALA čeka da ju istražite.

 

 

U ovoj ponudi, potpuno opremljena ŠKODA SCALA Clever ili Inspire pruža vam i užitak u vožnji i konkretne uštede.

 


Putem financiranja preko Porsche leasinga, dobivate i servis za 1 euro mjesečno (do 105.000 km) i financijski bonus.

Ukupno možete uštedjeti do čak 17.100 KN.

 

Kontaktirajte ovlaštenog ŠKODA prodajnog partnera i zatražite ponudu!

 

 

Iz ponude odaberite Clever ili Inspire paket opreme.

 

SCALA CLEVER

U Clever paketu očekuje vas:

mali kožni paket (dvokrako višenamjensko kožno kolo upravljača), tempomat i limitator brzine, tekstilne prostirke za noge, SmartLink funkcija (Android Auto, CarPlay, MirrorLink®) - za hrvatsko tržište trenutno dostupan samo MirrorLink®, potpora za kralježnicu na prednjim sjedalima, ručno podesiva, parkirni senzori straga, lakometalni naplatci Alaris 6Jx16 s gumama 205/55 R16, električni podizači prednjih i stražnjih stakala, Light Assist uključuje funkcije Coming Home, Leaving Home, Tunnel Light, Day Light i senzor za kišu, automatski klima-uređaj Climatronic s elektronskom regulacijom i senzorom za vlagu, SunSet - dodatno zatamnjenje stražnjih stakala vozila, radiouređaj Bolero sa 8" zaslonom u boji osjetljivim na dodir, 4 dodatna zvučnika

 

SCALA INSPIRE

U Inspire paketu očekuje vas:

mali kožni paket (dvokrako višenamjensko kožno kolo upravljača), tempomat i limitator brzine, tekstilne prostirke za noge, SmartLink funkcija (Android Auto, CarPlay, MirrorLink®) - za hrvatsko tržište trenutno dostupan samo MirrorLink®, potpora za kralježnicu na prednjim sjedalima, ručno podesiva, lakometalni naplatci Alaris 6Jx16 s gumama 205/55 R16, električni podizači prednjih i stražnjih stakala, Light Assist uključuje funkcije Coming Home, Leaving Home, Tunnel Light, Day Light i senzor za kišu, Easy Start - daljinsko centralno zaključavanje (bez Safe funkcije), pokretanje motora bez ključa, SunSet - dodatno zatamnjenje stražnjih stakala vozila, automatski klima-uređaj Climatronic s elektronskom regulacijom i senzorom za vlagu, dekorativni umetci "Latice Grey" + bijelo ambijentalno osvjetljenje, parkirni senzori sprijeda i straga, radiouređaj Bolero sa 8" zaslonom u boji osjetljivim na dodir, kamera za vožnju unatrag, LED glavna svjetla sa svjetlima za skretanje, paket Image (produženo stražnje staklo sa spojlerom, LED stražnja svjetla sa dinamičnim pokazivačima smjera)

 

* Tarifa ŠKODA TOP BONUS 01/2021. za financiranje putem Porsche leasing d.o.o. u valuti EUR uključuje financijski bonus na nabavnu vrijednost novih vozila marke ŠKODA model SCALA Clever/SCALA Inspire 1.0 TSI 81 kW/110 KS s PDV-om u iznosu od 7.000 kn i redovne servise vozila propisane od strane proizvođača u visini od 1€/mj. do maksimalno 105.000 km. Detalji i popis ovlaštenih servisnih radionica dostupni su na  www.porscheleasing.com.hr. U slučaju prijevremenog prestanka ugovora o leasingu (raskidom/prijevremena otplata), a zbog nedostizanja min. trajanja ugovora od 60 mj., Porsche leasing d.o.o. ima pravo obračunati i naplatiti primatelju leasinga razmjeran dio naknade štete u visini bonusa, i to ovisno o ostvarenom trajanju ugovora o leasingu. Plaćanje u HRK prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za velike kupce, taxi, rent a car i auto škole.  

Slike su simbolične. Kombinirana potrošnja goriva i kombinirana vrijednost specifične emisije CO2 za model SCALA: 5,2 - 5,9 l/100 km; 118 - 134 g/km. Vrijednosti potrošnje i emisije CO2 odnose se na serijski model bez dodatne opreme.