Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Aktualno izdanje

Izdanje 03/2017

S veseljem Vam predstavljamo treće izdanje našeg i Vašeg ŠKODA magazina. Pripremili smo Vam pregršt novih i zanimljivih tema iz našeg ŠKODA svijeta, no jedna svakako zaslužuje najviše pažnje, a to je perjanica naše marke, ŠKODA Octavia.

 

IMPRESSUM

IZDAVAČ: Porsche Croatia d.o.o., Zagrebačka 117, 10 410 Velika Gorica

GLAVNA UREDNICA: Sanja Stanić

IZVRŠNI UREDNIK: Marko Dragun

SURADNICI: Damir Keber, Hrvoje Miklaušić, Hrvoje Sakač, Ivan Perica

REALIZACIJA ČASOPISA I GRAFIČKA OBRADA: Jan Lepčin, Totalno drukčije j.d.o.o. Paška 10, Zagreb

FOTOGRAFIJE: Ivan Lacković, ŠKODA Storyboard Škoda Media Thinkstock

TISAK: Stega tisak, Heinzelova 60/1, Zagreb

Autorska prava

Sadržaj ŠKODA magazina je u vlasništvu tvrtke Porsche Croatia d.o.o. Niti jedan dio ŠKODA magazina ne smije se koristiti niti reproducirati bez prethodnog pismenog odobrenja.

skoda.hr