Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Električni pogon na modelu ŠKODA CITIGOe iV

Dinamično kroz dan

Budući da je odmah dostupan najveći okretni moment od 210 Nm, vožnja po gradu CITIGOe iV-om zabavna je - bez obzira koliko je kratko putovanje.

Električni pogon na modelu ŠKODA CITIGO e iV

Punokrvni električni automobil

Kao i svako vozilo sa baterijama, CITIGOe iV koristi samo električni motor. Automobil dobiva snagu uglavnom od stanica za punjenje ili obične kućne utičnice i pohranjuje ju u snažne baterije. Da biste napunili automobil, koristite kabel ispod poklopca na bočnoj strani vozila - baš kao što biste očekivali od automobila s motorom s unutarnjim izgaranjem.

Električni pogon na modelu ŠKODA CITIGO e iV

Povrat energije kočenjem

Kako bi povratili što više snage, CITIGOe iV opremljen je povratom energije kočenjem. Ovo regenerativno kočenje usporava vozilo kada je papučica kočnice pritisnuta, a papučica gasa otpuštena i pohranjuje obnovljenu energiju u akumulatoru vozila. Intenzitet regenerativnog kočenja može se prilagoditi u nekoliko stupnjeva.

Električni pogon na modelu ŠKODA CITIGO e iV

Odabir profila vožnje

Pored uobičajenog načina vožnje, CITIGOe iV sadrži i ECO i ECO + načine vožnje, koji mogu utjecati na postavke vozila i povećati domet. Oni smanjuju potrošnju goriva i na taj način povećavaju domet smanjujući snagu motora i sustave poput klima uređaja.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu