Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Dizajn ŠKODA CITIGO e iV

Prepoznatljiv izgled sprijeda

Inovativan i svjež, CITIGOe iV krase upravo takve karakterne osobine. Logo marke ŠKODA nalazi se na markantnoj rashladnoj rešetci. Osim rešetke hladnjaka u boji automobila, ekspresivna prednja svjetla sa LED dnevnim svjetlima daju vozilu nepogrešiv izgled. Redizajnirani prednji branik u boji karoserije opremljen je i svjetlima za maglu.

Dizajn ŠKODA CITIGO e iV

Silueta koja obećava mnogo

Bočne konture modela CITIGOe iV pokazuju kratki poklopac i izdašan putnički prostor, a osigurava dinamičan izgled vozilu.  Dugi međuosovinski razmak osigurava dobre proporcije i savršeno upravljanje u gradu.

Dizajn ŠKODA CITIGO e iV

Prepoznatljivi elementi

Konture vrata prtljažnika nastavljaju se u zamračenim stražnjim svjetlima, čiji je dizajn u obliku slova C i ucrtanom trakom reflektora tipičan za marku ŠKODA. To čini vaš CITIGOe iV nepogrešivim danju i noću. Logo na stražnjim vratima jasno daje do znanja da vaš automobil pripada obitelji ŠKODA iV modela. 

Dizajn ŠKODA CITIGO e iV

Integrirani pokazivači smjera

Pokazivači smjera integrirani su u vanjska osvrtna zrcala. Ovo nije samo estetski detalj, nego prije svega sigurnosna komponenta za ostale sudionike u prometu.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu