Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Udobnost u modelu ŠKODA CITIGO e iV

Grijana prednja sjedala

Za vašu maksimalnu udobnost tijekom hladnijih dana pobrinut će se grijana prednje sjedala.

Udobnost u modelu ŠKODA CITIGO e iV

Climatronic

S klima uređajem "Climatronic" uživate u dodatnoj udobnosti u vašem automobilu.

Udobnost u modelu ŠKODA CITIGO e iV

Senzor za kišu i svjetlo

Kiša ili sumrak ne mogu vas zaustaviti. Senzor za kišu u podnožju retrovizora automatski se aktivira i kontrolira brzina brisača vjetrobranskog stakla. Senzor za svjetla automatski aktivira osvjetljenje vozila kada intenzitet ambijentalnog svjetla padne ispod postavljene vrijednosti (na primjer, tijekom vožnje kroz tunel ili u sumrak).

Udobnost u modelu ŠKODA CITIGO e iV

Tempomat

Tempomat je sustav koji vam omogućava da automatski održavate željenu brzinu. Ova mogućnost posebno je učinkovita za duža putovanja.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu