Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA CITIGO e iV

Prednja svjetla i svjetla za maglu s funkcijom osvjetljenja u zavojima

CITIGOe iV se uz prednja svjetla i svjetla za maglu s funkcijom osvjetljenja u zavojima brine da vidite i budete viđeni. 

ŠKODA CITIGO e iV

Stražnja svjetla

Svako od stražnjih svjetala sadrži tri žarulje koje oblikuju karakteristično osvijetljeni C-oblik. Stražnja svjetla su zatamnjena. Gornja žarulja služi i kao svjetlo za kočenje, a donja lijeva žarulja se koristi i kao stražnje svjetlo za maglu.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu