Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Povezivost modela ŠKODA CITIGO e iV

Radio Swing

Središte povezivosti modela CITIGOe iV je "Swing" radio sa 5 " zaslonom u boji, Bluetoothom, AUX-Inom, utorom za SD memorijsku karticu, šest zvučnika i DAB prijemom. Serijski je dostupan i držač za smartphone.

Povezivost modela ŠKODA CITIGO e iV

Move&Fun aplikacija

Kada povežete svoj smartphone s Move&Fun aplikacijom, stavljaju vam se na raspolaganje mnoge dodatne mogućnosti. Slušajte svoju glazbu, upravljajte pozivima i provjerite stanje baterije. Uz pomoć eManagera možete postaviti vrijeme polaska na vaše iduće putovanje. 

Povezivost modela ŠKODA CITIGO e iV

ŠKODA Connect App

CITIGOe iV je kompatibilan s Škoda Connect online uslugama pomoću kojih možete upravljati funkcijama vašeg automobila. Pomoću aplikacije Škoda Connect možete primjerice provjeriti je li vaše vozilo zaključano, kratke informacije o vašoj posljednjoj vožnji (kilometraža, potrošnja i sl.) te gdje je parkirano. 

Povezivost modela ŠKODA CITIGO e iV

Punjenje baterije

Punjenje baterije ekskluzivna je usluga koja omogućuje kontrolu punjenja vozila i daljinski pregled trenutnih podataka o bateriji.

Povezivost modela ŠKODA CITIGO e iV

Online upravljanje klima uređajem

Bilo da se radi o vrelom ljetu ili ledenoj hladnoj zimi: Uključite klima uređaj on-line sustavom klimatizacije prije nego što vozite kako bi vaš automobil u trenutku ukrcavanja bio na savršenoj temperaturi.

Povezivost modela ŠKODA CITIGO e iV

Planiranje polaska

Koristite alat za planiranje polaska da pripremite automobil u samo nekoliko klikova prije planiranog putovanja. Bez obzira da li je svako putovanje nova avantura ili uvijek idete istom rutom: Podesite temperaturu i stanje napunjenosti tako da je vaš automobil uvijek spreman kad krenete.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu