Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Prtljažnik modela ŠKODA CITIGO e iV

Mrežice u prtljažniku

Zahvaljujući praktičnom paketu mreža u prtljažniku, ne morate praviti kompromis između agilnosti i praktičnosti. Set mreža u prtljažniku s sigurnosnim kukama osigurava da manji predmeti ostanu na mjestu.

Prtljažnik modela ŠKODA CITIGO e iV

Mjesto za odlaganje kabela za punjenje

Što radite s kabelom za punjenje kada napunite vozilo? U prtljažniku CITIGOe iV naći ćete praktični pretinac za odlaganje u koji možete pohraniti kabel. Budući da se radi o zasebnom odjeljku, kablovi za punjenje neće smetati ostalim predmetima u prtljažniku.

Prtljažnik modela ŠKODA CITIGO e iV

Kuka za torbe u prtljažniku

Ako tražite kuku na CITIGOe iV, u prtljažniku ćete pronaći četiri - posebno zgodne za vješanje ili pričvršćivanje torbi.

Prtljažnik modela ŠKODA CITIGO e iV

Preklopivi naslon stražnjih sjedala

CITIGOe iV kompaktno je gradsko vozilo, ali nudi tako promjenjivu unutrašnjost pa možete lako prevoziti još veće predmete zahvaljujući preklopivom naslonu stražnjeg sjedala.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu