Modeli

Pravne odredbe

Sve navedene cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju namete na normiranu potrošnju (njem. NoVA - Normverbrauchsabgabe), PDV od 20 %* i troškove otpreme, uzimajući u obzir bonus i malus za namete na normiranu potrošnju u skladu s čl. 6 austrijskog Zakona o nametima na normiranu potrošnju (njem. NoVAG - Normverbrauchsabgabegesetz) ako nije drugačije navedeno. U rijetkim iznimnim slučajevima moguće je da navedene cijene nisu aktualne. Za detaljan izračun cijena kontaktirajte svog trgovca. Izričito zadržavamo pravo na izmjene varijanti modela, konstrukcije, opreme, tehničkih podataka, cijena i grešaka pri unosu. Prikazana vozila djelomično su opremljena dodatnom opremom uz nadoplatu odnosno prikazane su slike dodatne opreme i detalja opreme koji su djelomično dostupni uz nadoplatu i nisu raspoloživi za sve varijante modela. Prije sklapanja kupoprodajnog ugovora informirajte se o točnom opsegu opreme odnosno opsegu serijske opreme te o cijeni vašeg vozila.

Podaci o potrošnji goriva utvrđeni su prema propisanim postupcima mjerenja (trenutačno važeća verzija Uredbe (EZ) 715/2007). Podaci se ne odnose na točno određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude već služe isključivo za usporedbu različitih tipova vozila. Potrošnja goriva nekog vozila ne ovisi samo o efikasnom iskorištavanju goriva već i o stilu vožnje te drugim netehničkim čimbenicima. Zbog dodatne opreme i pribora (npr. šire gume, klima-uređaj, krovni nosač prtljage itd.) moguća su odstupanja u vrijednostima potrošnje i emisijama CO2.

Na temelju ograničenja specifičnih za pojedinu opremu ili motor kod odabranog modela vozila eventualno nije moguća montaža željenih proizvoda iz dodatne opreme. O raspoloživosti dodatne opreme za odabrani model vozila i roku isporuke informirat će vas vaša ŠKODA poslovnica. Za proizvode iz dodatne opreme vrijedi dvogodišnje jamstvo.

Sve slike su simbolične. Imajte na umu da se zbog različitih monitora ne može zajamčiti autentičnost boje. Na slikama dodatne opreme može biti prikazana i druga, eventualno potrebna dodatna oprema ili dekorativni materijali korišteni samo u svrhu fotografiranja.

*Cijene dodatne opreme su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju PDV od 20 % i po potrebi namete na normiranu potrošnju (njem. NoVA - Normverbrauchsabgabe)* te koje vrijede do opoziva. Artikli dodatne opreme koji se isporučuju preko proizvođača, uvoznika ili kao zamjena za dijelove osnovne opreme mogu podlijegati nametima na normiranu potrošnju. Visina nameta na normiranu potrošnju ovisi između ostalog o emisijama CO2 i korištenom gorivu te se stoga razlikuje ovisno o modelu i motoru. Troškovi eventualne montaže i montažnog materijala nisu uključeni u cijenu.