Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Inteligentan unutrašnji dizajn modela ŠKODA KODIAQ RS

Električni osigurač za djecu

Učinite putovanje još sigurnijim za svoje mezimce samo jednim pritiskom na gumb. Osigurač za djecu pobrinut će se da se bočni prozori i bočna vrata ne mogu otvoriti.

Inteligentan unutrašnji dizajn modela ŠKODA KODIAQ RS

Paket Relax

Vaši suputnici u stražnjem dijelu vozila uživat će u vožnji zahvaljujući naslonima za glavu za spavanje na bočnim stražnjim sjedalima, roleti za zaštitu od sunca za stražnja bočna stakla te zatamnjenim staklima na B stupu (SunSet).

Inteligentan unutrašnji dizajn modela ŠKODA KODIAQ RS

Držači za sigurnosne prsluke

Sigurnosni prsluci mogu se odložiti u posebne držače u prednjim vratima kako bi bili nadohvat ruke u svakom trenutku.

Inteligentan unutrašnji dizajn modela ŠKODA KODIAQ RS

Središnji naslon za ruke s jumbo kutijom

U prednjem naslonu za ruke nalazi se velik spremnik za odlaganje u kojem možete sigurno čuvati svoje elektroničke uređaje. Spremnik za odlaganje opremljen je okretnim umetkom koji na jednoj strani omogućuje držanje napitaka i kovanica, a na drugoj prostor za veće predmete.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu