Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Estetska vrhunska snaga

KODIAQ RS

Estetska vrhunska snaga

Estetska vrhunska snaga

Estetska vrhunska snaga

Estetska vrhunska snaga

Estetska vrhunska snaga

Estetska vrhunska snaga

Estetska vrhunska snaga

ŠKODA KODIAQ RS

Snagator

RS dizajn ponovno daje vjetar u leđa samopouzdanom karakteru modela KODIAQ. KODIAQ RS najbrži je svoje vrste.

ŠKODA KODIAQ RS

Vežite se i krenite!

KODIAQ RS tako jednostavno objedinjuje svoj sportski DNK s luksuznom unutrašnjošću SUV vozila. Uživajte u udobnosti tijekom dužih vožnji ili prepustite vozilu da pokaže svoje atletske sposobnosti na brzim zavojitim cestama. KODIAQ RS pruža vam brojne mogućnosti gdje god se nalazili.

ŠKODA KODIAQ RS

Snaga koja oduzima dah

Medvjed kodijak koji je modelu dao naziv predstavlja snagu i brzinu: upravo ista svojstva koja karakteriziraju i novi KODIAQ RS. Njegova samopouzdanost i snaga daju mu sigurnost u svakoj situaciji te jamče izvanredan doživljaj vožnje.

ŠKODA KODIAQ RS

Aktualni rekorder na Nürburgringu

Nijedna druga trkaća staza nije tako zahtjevna, vozači i vozila nigdje drugdje ne dolaze do svojih krajnjih granica kao na Nürburgringu. Brzina novog modela KODIAQ RS zapisana je u njegovom sportskom DNK-u, zbog čega nije nikakvo iznenađenje da je KODIAQ RS izdržao uvjete dionice Zelenog pakla (Grüne Hölle) i da je vozačica utrke Sabine Schmitz s 9:29,84 minuta postavila najbrže vrijeme na Sjevernoj petlji (Nordschleife) u kategoriji SUV vozila sa sedam sjedala.

Tehnologija

Više informacija o Škodinim sustaivma potpore vozaču pronađite ovdje.

ŠKODA sustavi potpore

Otkrijte sustave potpore koji vožnju ŠKODA modela čine jednostavnijom, sigurnijom i udobnijom. 

Više informacija o ŠKODA Connectu i SmartLinku pronađite ovdje.

Opreme

Sigurnost bez kompromisa

Model ŠKODA KODIAQ dobio je najbolju ocjenu od 5 zvjezdica na Euro NCAP crash testu.

Detalji