Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA KODIAQ Offroad

Offroad asistent

Uz inteligentni sustav Offroad asistenta, koji se može koristiti pri brzinama do 30 km/h,  i najteže terene ćete jednostavno savladati. Offroa sustav prilagođava karakteristike motora, sustave pomoći u vožnji i elektroničku kontrolu stabilizacije ekstremnim uvjetima.

 

ŠKODA KODIAQ Offroad

Pogon na sve kotače

Pogon na sve kotače osigurava elektronski upravljana spojka s više diskova. Raspodjela snage na spojku stražnje osovine je automatska, tako da se sve prednosti pogona na prednjim kotačima koriste pod normalnim uvjetima na cesti, dok se pogon na sva četiri kotača koristi na teškom terenu.

ŠKODA KODIAQ Offroad

Način vožnje na snijegu

Modeli s pogonom na sve kotače nude i poseban model vožnje za snježne uvjete na cestama, kako bi osigurali stablinost na skliskim površinama.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu