Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Financiranje

Više
k

Porsche Leasing

Vaš partner za mobilnost budućnosti.

Financiranje

Ravno do cilja.

Dovoljan je posjet vašem trgovcu. Vaš željeni automobil, financiranje, osiguranje i održavanje dobit ćete na jednom mjestu u vašoj ŠKODA poslovnici.

Inovativno.

Porsche Bank vam nudi individualna i inovativna rješenja umjesto proizvoda s police. Pronaći ćemo savršenu ponudu i rješenja koja su prilagođena vama.

Fleksibilno.

S obrocima po mjeri i varijabilnim rokovima otplate sami određujete u kojem smjeru želite ići.

Fiksno je fiksno.

Porsche Bank vam isto tako nudi mogućnost ugovaranja fiksnih naknada tijekom čitavog vremena trajanja ugovora, i to s jamstvom do 60 mjeseci.

Saznajte više o tvrtci Porsche Leasing!