Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Veliki kupci (B2B)

Više
k

Više od marke.

Bez obzira želite li gradsku jurilicu, luksuznu limuzinu ili gospodarsko vozilo - mi ćemo vam za svaku situaciju ponuditi pravi automobil. Osim aktualnih informacija o novim proizvodima i postojećim modelima imat ćete mogućnost kreirati, administrirati i međusobno usporediti referentna vozila unutar Volkswagen koncerna.

VW grupacija može se pohvaliti stoljetnom poviješću razvoja i usavršavanja automobila i automobilske industrije. Kontinuirano proizvodimo vozila koja svojom tehničkom superiornošću, bezvremenskim dizajnom te iznimnom kvalitetom interijera i eksterijera konkuriraju najnaprednijim automobilima današnjice.

Inteligentna rješenja i vrhunska usluga koju pružamo našim kupcima karakteristike su zbog kojih su se mnoge uspješne tvrtke u Hrvatskoj odlučile za nabavu vozila VW grupacije.

Kupujući vozila marke ŠKODA kupac ne troši novac, već ga investira u budućnost zato što najstrože kontrole ne jamče samo najvišu kvalitetu proizvodnje vozila, već osiguravaju najveću vrijednost za novac.

 

Ukoliko razmišljate o obnavljanju voznog parka, a pripadate jednoj od slijedećih skupina:

• Pravne osobe 
• Diplomati
• Auto-škole
• Taksisti

obratite se s povjerenjem jednom od naših ovlaštenih trgovaca i saznajte sve o posebnim uvjetima nabave i održavanja ŠKODA vozila.

Otvorite svijet Volkswagen koncerna i Vašim suradnicima i kolegama u vašem poduzeću.

Financiranje

Ne plaćajte odjednom velike izdatke za održavanje vozila.

Naši partneri

Marku ŠKODA čini snažan tim - zajedno možemo postići više!

 

Male i srednje tvrtke

ŠKODA predstavlja fleksibilnog i pouzdanog partnera za vašu tvrtku.