Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA originalni dijelovi

Više
k

Zašto ŠKODA originalni dijelovi?

Vaša ŠKODA poslovnica koristi ŠKODA originalne dijelove koji ispunjavaju najviše zahtjeve prema kvaliteti i koji jamče optimalnu preciznost. Tako ćete s optimalno opremljenim vozilom sigurno putovati, a vrijednost vaše ŠKODE ostat će još dugo očuvana.

Jamčimo ŠKODA originalne dijelove:

  1. Kvaliteta
  2. Pouzdanost
  3. Sigurnost

Dodatno vam nudimo širok asortiman originalnih zamjenskih dijelova. Oni su uz isti standard kvalitete povoljniji za čak 50 % u odnosu na usporedive nove dijelove. To ide u prilog vama i našem okolišu.

Svoje povjerenje ukažite samo ŠKODA originalnim dijelovima i profesionalnom ŠKODA Clever servisu - za vašu sigurnost i sigurnost vaših zaposlenika.