Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Od A do B s E

Od A do B s E

Od A do B s E

Od A do B s E

Od A do B s E

Od A do B s E

Od A do B s E

Napon raste!

CITIGOe iV prvo je potpuno električno vozilo marke ŠKODA. Ova je električna gradska jurilica savršena za urbana okruženja, koja će vas oduševiti svojim performansama.

Velik doseg za duga putovanja

Možete se osloniti na domet do 260 km uz koji ćete cijeli dan biti u pokretu, bez problema. DC brzi punjači dolaze do izražaja kada planirate duga putovanja.

Čiste i jasne linije dizajna

Svaki put kada vidite CITIGOe iV, oduševit će vas njegove jasne dizajnerske linije, oštri rubovi i veliki bočni prozori.

Stilski interijer

Kompaktni CITIGOe iV nudi vam iznenađujuće prostranu unutrašnjost s pregršt elegantnih detalja. 

Ugodan osjećaj na cesti

Uživajte u nenadmašnoj udobnosti na gradskim ulicama. Novi CITIGOe iV opremljen je značajkama na koje ste navikli s višim modelima.

Impresivna sigurnost

Kao i kod svih ŠKODA modela, sigurnost također igra važnu ulogu u gradskom CITIGOe iV, tako da je opremljen širokom paletom aktivnih i pasivnih sigurnosnih značajki.

Naplatci

Izaberite svoje 14" čelične ili 16" lakometalne naplatke koje su dostupne u dvije različite boje. 

Simply Clever tehnologije

CITIGOe iV nudi pametne sustave potpore za vašu sigurnost
Otkrijte tehnologiju svjetla
CITIGOe iV ne čini kompromise kada je u pitanju sigurnost

Povezivost

Svaki CITIGOe iV opremljen je Online uslugama, koje vam omogućavaju da jednostavno uključite klima uređaj, napunite bateriju ili daljinski provjerite doseg baterije u svom vozilu, gdje god se nalazili.

Motor

Elektro

CITIGOe iV je dobro opremljen za promet u modernim gradovima.

83 KS Snaga
12,8-12,9 kWh/100 km Kombinirana potrošnja
1-stupanjski
0 g/km Emisije CO₂
130 km/h 12,3s

Opreme

Dimenzije

Na dimenzije

Vaš novi CITIGOe iV

Prikaz cijena Infomaterijali

Najnovije vijesti

Nisu pronađeni rezultati