Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA CITIGO e iV - Život sa iV stilom

Doseg

CITIGOe iV dizajniran je za život u modernom gradu u kojem ćete cijeniti njegovu kompaktnost, upravljivost i doseg do 260 km (testiran WLTP), i više nego dovoljno za dnevni izlet u grad. A ako želite ići dalje, uvijek postoje stanice za istosmjerno punjenje koje brzo pune automobil.

ŠKODA CITIGO e iV - Život sa iV stilom

Jednostavno punjenje kod kuće

Bateriju možete praktično napuniti kod kuće ili na putu na posebnim punjačima. Sa standardnom utičnicom za kućanstvo i maksimalnom snagom od 2.3 kW, CITIGOe iV pomoću standardnog kabela možete napuniti za oko 12 sati i 37 minuta, do 80% njegovog kapaciteta baterije. Uz 7.2 kW Wallbox punjenje traje samo oko 4 sata i 8 minuta. Oba načina punjenja koriste izmjeničnu struju koju dobivate preko kućanskih utičnica.

ŠKODA CITIGO e iV - Život sa iV stilom

Brzo punjenje na putu

Ako ste na putu sa svojim CITIGOe iV i trebate ga brzo napuniti, koristite CCS kombinirani sustav punjenja za stanice za brzo punjenje. S DC-om se isporučuje mnogo više snage (do 40 kW).

 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu