Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Pametni detalji u modelu ŠKODA CITIGOe iV

Držač za piće sprijeda

CITIGOe iV nudi maksimalnu udobnost čak i na dugim putovanjima. Svoje piće pohranite u držač za šalicu tako da je sigurno i u jakim zavojima. Držač za čaše dostupan je vozaču i suvozaču.

Pametni detalji u modelu ŠKODA CITIGOe iV

Držač za piće straga

Stražnji držač za čaše za putnike smješten je u središnjoj konzoli sa stražnje strane. Držač pića može se koristiti za odlaganje pića ili kao dodatni prostor za odlaganje.

Pametni detalji u modelu ŠKODA CITIGOe iV

Kuka za torbe na pretincu za rukavice

Ako torbu želite držati pri ruci, lako je možete objesiti na kuku pretinca za rukavice.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu