Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA Newsletter Prijava

Više
k

Želite li uvijek biti informirani? Onda se pretplatite na ŠKODA newsletter.

Među prvima saznajte sve o:

  • novim proizvodima i studijama dizajna,
  • ponudama novih vozila i usluga,
  • ponudama financiranja za svoje ŠKODA vozilo,
  • događanjima marke ŠKODA,
  • novostima u području ponude modela marke ŠKODA,
  • onome što se inače događa u svijetu marke ŠKODA.

Jednostavno unesite svoje ime i e-mail adresu te u svakom trenutku dobivajte aktualne novosti iz svijeta marke ŠKODA. Ako vam se newsletter više ne sviđa, u svakom trenutku možete otkazati njegovu pretplatu.

* Obvezno polje - potreban unos

 

Prijava na newsletter

 

Podaci se isključivo pohranjuju u svrhu slanja newslettera i neće se prosljeđivati trećim stranama.

Pretplatu na ŠKODA newsletter možete, naravno, u svakom trenutku otkazati: jednostavno kliknite na odgovarajući link koji je sadržan u svakom izdanju.

Koja je razlika između tekstualne i HTML verzije?

Tekstualna verzija newslettera sadrži isključivo čisti, neformatirani tekst. Osim uređivanja teksta (podebljani tekst, tekst u boji, popisi itd.) HTML verzija nudi i slike te izgledom nalikuje web stranici. Zbog slika i dodatnih podataka o formatu HTML verzija uvijek ima malo veću veličinu datoteke u odnosu na tekstualnu verziju.

Određeni e-mail programi i webmail sustavi ne mogu prikazivati HTML mailove. U pojedinim su uredskim mrežama HTML mailovi blokirani iz sigurnosnih razloga. Ako podliježete takvim ograničenjima, trebali biste se pretplatiti na tekstualnu verziju. Svoj odabir kasnije možete u svakom trenutku promijeniti.