Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Combi Infotainment

Radio Swing

Radio Swing raspolaže 6,5-inčnim dodirnim zaslonom kao i otvorom za SD kartice i duplim tunerom. 

ŠKODA OCTAVIA Combi Infotainment

Radio Bolero

Radio Bolero raspolaže 8-inčnim multitouch zaslonom u boji, otvorom za SD kartice, duplim tunerom, SmartLink i SmartGate funkcijama kao i Wi-Fi sučeljem za prijenos podataka vozila na smartphone, tablet ili laptop. 

ŠKODA OCTAVIA Combi Infotainment

Radio i navigacijski sustav Amundsen

Radio i navigacijski sustav Amundsen raspolaže 8-inčnim multitouch zaslonom u boji, s dva  otvora za SD kartice, duplim tunerom za radiouređaj i mnogim drugim. Funkcija Media Command omogućuje vam pristup odabranim funkcijama navigacije i radiouređaja na vašem smarthponeu ili tabletu putem aplikacije ŠKODA Command.  

ŠKODA OCTAVIA Combi Infotainment

Radio i navigacijski sustav Columbus

Radio i navigacijski sustav Columbus u sebi ima integriran sustav za prepoznavanje prometnih znakova i raspolaže 9,2-inčnim multitouch zaslonom u boji, s dva otvora za SD kartice, jednom DVD jedinicom, funkcijama SmartLink, SmartGate i mnogim drugim. Pored Media Command funkcije infotainment sustav Columbus raspolaže i potporom za zadržavanje voznog traka. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu