Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Savršeno odgovara!

KAMIQ

KAMIQ

KAMIQ

KAMIQ

KAMIQ

KAMIQ

KAMIQ

KAMIQ

KAMIQ

KAMIQ

7 razloga zašto: ŠKODA KAMIQ

Uzmite stvari u svoje ruke!

KAMIQ je urbani gradski SUV, uz kojeg idu sve prednosti jednog SUV modela u kombinaciji nezamjenjivog ŠKODA dizajnerskog izričaja, prepunog jasnih linija i dinamičnih oblika. Savršen za sve, koji žele postavljati vlastite trendove!

7 razloga zašto: ŠKODA KAMIQ

Samouvjereni dizajn unutrašnjosti

Snaga i hrabrost uvijek dolaze iznutra. Također u KAMIQ-u, gdje se emocionalni dizajn interijera i upečatljiv dizajn eksterijera skladno spajaju. Ergonomija atraktivnog interijera ostaje besprijekorna, a putnici okruženi najboljim materijalima.

7 razloga zašto: ŠKODA KAMIQ

Urbani paket preživljavanja

Svakodnevno preživljavanje u urbanoj džungli može biti prilično izazovno. Za bolji pogled na grad, KAMIQ je opremljen našom najboljom opremom. Pomoću njega bez ikakvog napora ovladavate čak i najosetljivijim situacijama.

7 razloga zašto: ŠKODA KAMIQ

"Sigurna luka"

Kao i kod svakog našeg modela, sigurnost je na prvom mjestu i kod modela KAMIQ. Sadrži do devet zračnih jastuka, uključujući zračni jastuk za koljena i niz naprednih sustava pomoći vozaču, kao što su pomoć pri promjeni trake, s bočnom asistencijom i proaktivnom zaštitom putnika.

7 razloga zašto: ŠKODA KAMIQ

Rješenja uvijek pri ruci

Jedinstvena "Simply Clever" rješenja, zaštitini su znak marke ŠKODA. Novi model KAMIQ prepun je raznolikih rješenja koja će vam olakšati svakodnevnicu.

7 razloga zašto: ŠKODA KAMIQ

Sportsko iskustvo vožnje na dodir gumba

ŠKODA KAMIQ temelji se na najnovijoj modularnoj platformi (MQB) i stoga se može opremiti naprednim tehnologijama. Ako vam se volite dinamične vožnje, znat će cijeniti sportsku kontrolu ovjesa i sustav podesivih amortizera.

7 razloga zašto: ŠKODA KAMIQ

Kombinacija inovacije i stila

Široka plaleta lakometalnih naplataka od 16" do 18" cola proširuje se inovativnim AERO dizajnom, optimizirana na najmanji otpor zraka. 

Najnovije tehnologije

Inovativni sustavi potpore za sigurnost na svakom putovanju.
Za ugodnu vožnju, u skladu s prometom.
Parkiranje nikad nije bilo jednostavnije.
ŠKODA KAMIQ može biti opremljena s i do 9 zračnih jastuka.

ŠKODA Sustavi potpore za vozača

Otkrijte ŠKODA sustave potpore za vozača!

Nove mogućnosti povezivosti

Uživajte u povezivosti nove generacije, koja nudi funkcije poput integrirane SIM kartice i bežičnog povezivanja pametnog telefona preko SmartLinka.

Dimenzije

Opustite se. KAMIQ prolazi kroz uske prolaze a pritom ne žrtvuje prostor za ugodnu vožnju svih suputnika!

Na tehničke detalje