Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA 4x4

Više
k

Ovdje možete saznati sve o temi "4x4"!

Modeli

Svi modeli s pogonom na sve kotače nedavno su obnovljeni ili potpuno redizajnirani. Na taj način ŠKODA u segmentu kompaktne i srednje klase raspolaže atraktivnom i svježom ponudom 4x4 modela. ŠKODA pogoni na sve kotače nude čitav niz prednosti u usporedbi s vozilima s pogonom na dva kotača.

Zašto 4x4?

Varijabilna raspodjela snage između prednje i stražnje osovine dovodi do maksimalnog prijenosa snage na gotovo svakoj podlozi. Vučna sila znatno je veća, što će znati cijeniti posebno vozači s prikolicom ili kamp prikolicom. Kretanje postaje lakše.

Tehnologija

Sve više kupaca oduševljeno je izvanrednim voznim svojstvima, udobnošću, sigurnošću i svestranošću te učinkovitošću naših modela s pogonom na sve kotače. Od 2008. godine češki je proizvođač utrostručio svoje godišnje isporuke 4x4 modela.

Dobro je znati!

Vozila s pogonom na sve kotače osiguravaju visoku razinu sigurnosti i udobnosti. Praktična korist za vozača znatno je poboljšana jer se vozilo može fleksibilnije koristiti u različitim situacijama i na zahtjevnijem terenu.