Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Modeli

ŠKODA Newsletter Prijava

Weiter
k

Želite li uvijek biti informirani? Onda se pretplatite na ŠKODA newsletter.

Među prvima saznajte sve o:

  • novim proizvodima i studijama dizajna,
  • ponudama novih vozila i usluga,
  • ponudama financiranja za svoje ŠKODA vozilo,
  • događanjima marke ŠKODA,
  • novostima u području ponude modela marke ŠKODA,
  • onome što se inače događa u svijetu marke ŠKODA.

Jednostavno unesite svoje ime i e-mail adresu te u svakom trenutku dobivajte aktualne novosti iz svijeta marke ŠKODA. Ako vam se newsletter više ne sviđa, u svakom trenutku možete otkazati njegovu pretplatu.

* Obvezno polje - potreban unos

 

Prijava na newsletter

 

Podaci se isključivo pohranjuju u svrhu slanja newslettera i neće se prosljeđivati trećim stranama.

Pretplatu na ŠKODA newsletter možete, naravno, u svakom trenutku otkazati: jednostavno kliknite na odgovarajući link koji je sadržan u svakom izdanju.

Koja je razlika između tekstualne i HTML verzije?

Tekstualna verzija newslettera sadrži isključivo čisti, neformatirani tekst. Osim uređivanja teksta (podebljani tekst, tekst u boji, popisi itd.) HTML verzija nudi i slike te izgledom nalikuje web stranici. Zbog slika i dodatnih podataka o formatu HTML verzija uvijek ima malo veću veličinu datoteke u odnosu na tekstualnu verziju.

Određeni e-mail programi i webmail sustavi ne mogu prikazivati HTML mailove. U pojedinim su uredskim mrežama HTML mailovi blokirani iz sigurnosnih razloga. Ako podliježete takvim ograničenjima, trebali biste se pretplatiti na tekstualnu verziju. Svoj odabir kasnije možete u svakom trenutku promijeniti.