Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Modeli

ŠKODA 4x4

Weiter
k

Ovdje možete saznati sve o temi "4x4"!

Modeli

Svi modeli s pogonom na sve kotače nedavno su obnovljeni ili potpuno redizajnirani. Na taj način ŠKODA u segmentu kompaktne i srednje klase raspolaže atraktivnom i svježom ponudom 4x4 modela. ŠKODA pogoni na sve kotače nude čitav niz prednosti u usporedbi s vozilima s pogonom na dva kotača.

Zašto 4x4?

Varijabilna raspodjela snage između prednje i stražnje osovine dovodi do maksimalnog prijenosa snage na gotovo svakoj podlozi. Vučna sila znatno je veća, što će znati cijeniti posebno vozači s prikolicom ili kamp prikolicom. Kretanje postaje lakše.

Tehnologija

Sve više kupaca oduševljeno je izvanrednim voznim svojstvima, udobnošću, sigurnošću i svestranošću te učinkovitošću naših modela s pogonom na sve kotače. Od 2008. godine češki je proizvođač utrostručio svoje godišnje isporuke 4x4 modela.

Dobro je znati!

Vozila s pogonom na sve kotače osiguravaju visoku razinu sigurnosti i udobnosti. Praktična korist za vozača znatno je poboljšana jer se vozilo može fleksibilnije koristiti u različitim situacijama i na zahtjevnijem terenu.