Modeli

Enyaq Coupé iV: Pametni detalji

Pretinac za kišobran u prednjim vratima

Škoda Enyaq Coupé iV ima pretinac u vozačevim i suvozačevim vratima, uključujući kišobran u vozačevim vratima, ako vas uhvati kiša

Enyaq Coupé iV: Pametni detalji

Držači sigurnosnih prsluka

Znate li onaj dio u zrakoplovu kad govore o prsluku za spašavanje ispod vašeg sjedala? Škoda vam sada pruža Simply Clever ekvivalent na cesti. Možda nije na napuhivanje, ali bi vam njegova reflektirajuća površina mogla spasiti život noću. Sigurno je pohranjen u vlastitom držaču u prednjim i stražnjim vratima, što osigurava brz i jednostavan pristup. 

Enyaq Coupé iV: Pametni detalji

Električna zaštita za djecu

Upotreba mehaničke zaštite za djecu za stražnja vrata zahtijeva planiranje unaprijed jer se nekad vozite s djecom, nekad s odraslima. Zaštitu stražnjih vrata možete aktivirati i deaktivirati elektronički s vozačkog sjedala kad god zatrebate.

Enyaq Coupé iV: Pametni detalji

Strugalica za led s mjeračem dubine profila guma u petim vratima

Fantastičan Simply Clever detalj, praktičan pri pojavi prvog mraza. Sada ne morate pretraživati vozilo u potrazi za strugalicom ili se koristiti kreditnom karticom. Strugalica za led u oblozi petih vrata spremna je kad god vam zatreba. Mjerač dubine utora guma s linijama odvojenim 2 mm nalazi se u oba donja kuta strugalice. Olakšava provjeru stanja gume kako biste na vrijeme saznali da više ne udovoljava zakonskim propisima.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu