Modeli

Pametna tehnologija modela Škoda Enyaq iV

VIRTUALNI COCKPIT

U modelu Škoda Enyaq iV kombinirani instrument dostupan je isključivo kao virtualni cockpit. Ovaj 5,3" digitalni zaslon u boji nudi sljedeće verzije prikaza: Basic, Navigation, Assist Systems, i Goodbye View (završna statistika). Možete se prebacivati između pojedinačnih verzija prikaza pomoću gumba na kolu upravljača.

Pametna tehnologija modela Škoda Enyaq iV

PHONE BOX S BEŽIČNIM PUNJENJEM

Phone Box je pretinac za odlaganje mobilnog telefona u središnjoj konzoli. Phone Box sada također može puniti smartphone pomoću standarda Qi za bežično punjenje.

Pametna tehnologija modela Škoda Enyaq iV

2 USB-C PRIKLJUČKA I 230 V UTIČNICA STRAGA

Dobre vijesti! Ne morate se više svađati oko USB priključaka i utičnica. Škoda Enyaq iV ima ih pregršt. Dva USB-C priključka i 230 V utičnica pripremljene su za putnike na stražnjim sjedalima.

Pametna tehnologija modela Škoda Enyaq iV

AMBIJENTALNO OSVJETLJENJE

Ambijentalno osvjetljenje interijeru vozila daje potpuno novu svježinu. Tanke trake LED lampica na bočnim vratima i instrumentnoj ploči stvaraju posebnu atmosferu nakon zalaska sunca, a odabir jedne od 10 dostupnih boja je na vama. Ambijentalno osvjetljenje aktivira se kada uključite vanjska svjetla i njime se lako upravlja putem sustava infotainment. Boje i intenzitet možete mijenjati u skladu s vašim raspoloženjem.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu