Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Dizajn novog modela ŠKODA FABIA Combi Monte-Carlo

Poseban i nepogrešiv dizajn

Dinamični dizajn novog modela ŠKODA FABIA Combi se dodatno ističe kroz tipične Monte-Carlo elemente kao što su crna rešetka hladnjaka, crni lakometalni naplatci i crna vanjska ogledala. Uz LED stražnja svjetla, privući ćete sve poglede na ceste - jer sigurnost nam je jednako bitna, kao i dizajn.

Dizajn novog modela ŠKODA FABIA Combi Monte-Carlo

Ponuda prostora

Novi modela ŠKODA FABIA Combi Monte-Carlo nudi mnoštvo prostora vama, vašim putnicima i prtljazi. Osim što je prostor za suvozače nešto širi i duži nego što je bio prije, nudi veću prostranost u prostoru glave. Pokraj velikog prtljažnika, nova ŠKODA FABIA Monte-Carlo zadržala je svoje kompaktne dimenzije te agilnost u svakodnevnom prometu. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu