Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Prtljažnik novog modela ŠKODA FABIA Combi Monte-Carlo

Volumen prtljažnog prostora

Prtljažnik se odlikuje poprilično impresivnim vrijednostima: FABIA Combi Monte-Carlo nudi 530/1395 litara prtljažnog prostora.  No pri tome nije riječ samo o volumenu. Riječ je o tome je li prostor u dovoljnoj mjeri organiziran i iskorišten kako bi se vaša prtljaga mogla transportirati oprezno i sigurno.

Prtljažnik novog modela ŠKODA FABIA Combi Monte-Carlo

Dvostruka podnica

Ovaj posebni element opreme za FABICA Combi Monte-Carlo dovodi dno prtljažnika na razinu utovarnog ruba, čime se omogućuje jednostavnije rukovanje prtljagom. Ona k tomu predstavlja diskretan prostor za pohranu.

Prtljažnik novog modela ŠKODA FABIA Combi Monte-Carlo

Praktična košara

Praktična košara za odlaganje sitnijih predmeta neće dozvoliti prosipanje po prtljažniku te omogućuje sigurno i stabilno prevoženje baš svakog komada prtljage - čak i one najmanje. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu