Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Povezivost novog modela ŠKODA FABIA Combi

USB priključci

Odlične vijesti! Nova FABIA nudi dovoljno USB priključaka za sve. Putnicima u stražnjem dijelu vozila na raspolaganju stoje dva USB strujna priključka, a dodatni USB priključak nalazi se sprijeda u središnjoj konzoli.

Povezivost novog modela ŠKODA FABIA Combi

ŠKODA Connect

Preko sučelja ŠKODA Connect imate pristup dvjema vrstama online usluga: Infotainment online nudi navigacijske i informacijske usluge u stvarnom vremenu. Kod usluga Care Connect sve je podređeno servisu i sigurnosti. One vam pomoću daljinskog upravljanja omogućuju pristup vašem novom modelu FABIA Combi te nude usluge podrške u situacijama u kojima vam je potrebna pomoć.

Povezivost novog modela ŠKODA FABIA Combi

Tipka SOS

Koncept povezivosti novog modela FABIA Combi sadrži funkciju uspostavljanja poziva u nuždi. Aktivacijom crvene tipke na krovnoj oblozi aktivira se sustav poziva u nuždi. Ako se aktivira zračni jastuk, sustav će automatski uputiti poziv u nuždi.

Povezivost novog modela ŠKODA FABIA Combi

SmartLink

Nova ŠKODA FABIA Combi i vaš smartphone sada su savršeno umreženi. Pomoću sustava SmartLink sve se kompatibilne aplikacije prikazuju na zaslonu radiouređaja te se mogu upotrebljavati ako su certificirane za upotrebu u vozilima. SmartLink je također kompatibilan s aplikacijom ŠKODA OneApp pomoću koje dobivate pristup proširenim podacima o vožnji.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu