Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Prtljažnik novog modela ŠKODA FABIA Combi

Program mreža

Zahvaljujući praktičnim mrežama, kukama i pregradama vaša će se prtljaga sigurno i oprezno transportirati. Komplet raznih mreža i dodataka pomoći će održati red u vašem prtljažniku i spriječiti svako neželjeno kretanje ili prevrtanje vaše prtljage. 

Prtljažnik novog modela ŠKODA FABIA Combi

Dvostruka podnica

Ovaj posebni element opreme za vašu ŠKODA FABIJU Combi dovodi dno prtljažnika na razinu utovarnog ruba, čime se omogućuje jednostavnije rukovanje prtljagom. Ona k tomu predstavlja diskretan prostor za pohranu prtljage.

Prtljažnik novog modela ŠKODA FABIA Combi

LED džepna svjetiljka

Praktična LED svjetiljka s mogućnošću vađenja nalazi se na desnoj strani prtljažnika novog modela ŠKODA FABIA Combi. Ona se automatski puni kada je motor uključen. Ova džepna svjetiljka također je normalno svjetlo za prtljažnik. Ona se automatski uključuje otvaranjem poklopca prtljažnika. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu