Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) koji nam pomažu da vam pružimo bolje korisničko iskustvo.
Prihvati i nastavi
Modeli

ŠKODA FABIA Combi Udobnost

Kamera za vožnju unatrag

Za još lakše parkiranje unatrag FABIJU Combi je moguće opremiti kamerom za vožnju unatrag. Ona kontrolira područje iza vozila i prikazuje savršenu putanju za sigurno parkiranje u odabrano parkirno mjesto. Pritom se u obzir uzima i širina vozila.

ŠKODA FABIA Combi Udobnost

Parkirni senzori sprijeda i straga

Savršena sposobnost manevriranja čini parkiranje s FABIJOM Combi još jednostavnijim. Povrh toga vozača podržavaju i parkirni senzori integrirani u prednji i stražnji branik koji kontroliraju razmak od eventualnih prepreka.

ŠKODA FABIA Combi Udobnost

Putno računalo s Maxi-DOT zaslonom

Centralni Maxi-DOT zaslon informira vozača kontinuirano o različitim funkcijama putnog računala kao što su vanjska temperatura, vrijeme i prijeđena dionica (dnevna, od zadnjeg točenja goriva i ukupna). Osim toga prikazuje informacije sustava potpore, autoradija ili informacije sa smartphonea spojenog preko bluetootha. Temperatura rashladnog sredstva i razina goriva prikazuju se na zasebnim analognim pokazivačima.

ŠKODA FABIA Combi Udobnost

Namještanja vozila

U izborniku "CAR" infotainment sustava Bolero i Swing moguće je namjestiti određene funkcije FABIJE Combi kao što su potpore i senzori svjetla ili parkirni senzori.

ŠKODA FABIA Combi Udobnost

Tempomat

Tempomat s integriranim sustavom za ograničenje brzine automatski održava željenu brzinu. Moguće ga je deaktivirati snažnim pritiskanjem papučice gasa.

ŠKODA FABIA Combi Udobnost

Potpora za kišu / duga svjetla

Kiša ili mrak vas neće iznenaditi. FABIJU Combi moguće je opremiti senzorom za kišu na podnožju unutrašnjeg zrcala, koji automatski aktivira brisače i namješta njihovu brzinu. Senzor za svjetlo automatski uključuje svjetla kada jačina okolnog osvjetljenja padne ispod određene razine (primjerice u tunelu ili kada padne mrak).

ŠKODA FABIA Combi Udobnost

Sustav zaključavanja vozila i pokretanja motora KESSY

Otvaranje i zatvaranje vrata, pokretanje i isključivanje motora - sve to bez traženja ključa? Taj komfor nudi KESSY. Jednostavno povucite ručicu vrata (ili pritisnite tipku na stražnjem poklopcu) i vozilo se automatski otključava. Vozio možete pokrenuti jednostavno pritiskanjem tipke. Tipka se nalazi desno od stupa upravljača.

ŠKODA FABIA Combi Udobnost

Climatronic

Kod elektronički reguliranog klima-uređaja Climatronic potrebno je samo odrediti željenu temperaturu u unutrašnjosti. Ona se potom održava putem senzora i elektroničke regulacije.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu